

Deschutes County Health Services Public Health Advisory Board (PHAB)

AGENDA

September 5, 2023 12:00 – 1:30pm Stan Owen Room, Health Services Building 2577 NE Courtney Dr., Bend LUNCH PROVIDED!

Facilitator	Rob Ross, MD, PHAB Chair
Staff Coordinator	Tom Kuhn, Community Health Manager
Scribe	Greta Orton
Next Meeting	October 3, 2023

Topic and Lead	Notes
Gathering	
5 minutes	
(12:00-12:05)	
Health Heroes Awards Presentation followed by Lunch	
20 minutes – Rob Ross, Colleen Sinsky	
(12:05-12:25)	
Approval of August Minutes	
5 minutes	
(12:25-12:30)	
Announcements and Updates	
15 minutes	
 Any group announcements or updates? 	
 Meetings being recorded – Tom 	
By-Laws edits update	
Steve Strang Recognition	
(12:30-12:45)	
Drug Overdose Deaths & Hotspots	
30 minutes – Mathew Christensen, PhD, Epidemiologist, Deschutes County Health Services	
(12:45-1:15)	
Housing Barrier Busting Fund	
15 minutes – Colleen Sinsky, PHAB Vice Chair, Central Oregon FUSE (1:15-1:30)	
Adjourn	