

Public Health Advisory Board (PHAB)

AGENDA

February 6, 2024 12:00 – 1:30pm Stan Owen Room, Health Services Building 2577 NE Courtney Dr., Bend LUNCH PROVIDED!

Facilitator	Rob Ross, MD, PHAB Chair
Staff Coordinator	Tom Kuhn, PHAB Coordinator
Scribe	Aimee Burroughs
Next Meeting	March 5, 2024

Topic and Lead		Notes
Gathering and Lunch		
15 minutes		
	(12:00-12:15)	
Introductions		
5 minutes – Rob Ross		
	(12:15-12:20)	
Approval of December Minutes		
5 minutes		
	(12:20-12:25)	
Announcements and Updates		
10 minutes		
Any group announcements or updates? The following announcement of the following announceme		
Membership update (COHC & Mosaic) – Tom Kuhn Tom Kuhn		
 Legislative updates – Tom Kuhn 	(12:25-12:35)	
	(12:25-12:35)	
Coordinated Homeless Response Office (CHRO) Pre	esentation	
10 Minutes – Colleen Sinsky, Vice Chair		
	(12:35- 12:45)	
Deschutes County Environmental Health Fees Prese	entation	
25 minutes - Tom Kuhn; Eric Mone, Environmental Health	Supervisor	
	(12:45-1:10)	
PHAB Strategic Dialogue Session (reoccurring)		
20 minutes – All PHAB Members		
	(1:10-1:30)	
Adjourn		