

Public Health Advisory Board (PHAB)

AGENDA

December 3, 2024 12:00 - 1:30pm Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/88305338136?pwd=4FrFENb1TlCtabOCsAHQc5bhoGKPSy.1

Facilitator	Rob Ross, MD, PHAB Chair
Staff Coordinator	Tom Kuhn, PHAB Coordinator
Scribe	Aimee Burroughs
Next Meeting	February 4, 2024 – In-Person

Topic and Lead	Notes
Gathering	
5 minutes	
(12:00-12:05)	
Introductions - Begin YouTube Livestream!	
5 minutes – Rob	
(12:05-12:10)	
Approval of the October & November Minutes	
5 minutes	
(12:10-12:15)	
Announcements and Updates	
20 minutes	
Any Public Comment?	
 PHAB Member Announcements and Updates? 	
 Health Heroes Award – Tom 	
PHAB 2025 calendar - Tom	
 PHAB Retreat Recap – Tom & Chairs 	
PHAB Officer Terms - Tom	
Public Health Accreditation update - Heather	
(12:15-12:35)	
Healthy Schools Annual Report	
30 Minutes – Aimee Snyder, PhD, Healthy Schools Supervisor	
(12:35-1:05)	
PHAB Strategic Dialogue Session (reoccurring) 25 minutes – All PHAB Members	
(1:05-1:30)	
Adjourn	