

Public Health Advisory Board (PHAB)

AGENDA

October 1, 2024 12:00 – 1:30pm Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/88305338136?pwd=4FrFENb1TlCtabOCsAHQc5bhoGKPSy.1

Facilitator	Rob Ross, MD, PHAB Chair
Staff Coordinator	Tom Kuhn, PHAB Coordinator
Scribe	Aimee Burroughs
Next Meeting	November 5 – Retreat – In-Person

Topic and Lead	Notes	
Gathering		
5 minutes		
	(12:00-12:05)	
Introductions		
5 minutes – Rob		
	(12:05-12:10)	
Approval of the September Minutes		
5 minutes		
	(12:10-12:15)	
 Announcements and Updates 15 minutes Any Public Comment? PHAB Member Announcements and Updates? Tom's new role - Tom PHAB Survey - Tom November 5 Retreat Reminder 	(12:15-12:30)	
Epidemiology Update on Communicable Disease	Trends	
30 Minutes – Adrienne Hoyt, PhD, Epidemiologist		
	(12:30-1:00)	
PHAB Strategic Dialogue Session (reoccurring) 25 minutes – All PHAB Members		
	(1:00-1:25)	
Adjourn		