

## Public Health Advisory Board (PHAB)

## **AGENDA**

September 3, 2024 12:00 – 1:30pm Stan Owen Room, Health Services Building 2577 NE Courtney Dr., Bend LUNCH PROVIDED

Facilitator	Rob Ross, MD, PHAB Chair
Staff Coordinator	Tom Kuhn, PHAB Coordinator
Scribe	Aimee Burroughs
Next Meeting	October 1, 2024 – Virtual Meeting

Topic and Lead	Notes
Gathering and Lunch	
15 minutes	
(12:00-12:15)	
Introductions (Begin Livestreaming)	
5 minutes – Rob	
(12:15-12:20)	
Approval of the May & August Minutes	
5 minutes	
(12:20-12:25)	
Announcements and Updates	
10 minutes	
Any Public Comment?	
Tom's new role - Tom	
PHAB Survey – Tom & Colleen	
Climate and Health Update on August 6	
(12:25-12:35)	
Update on Changes in Oregon's Drug Overdose Mortality Crisis	
30 Minutes – Mathew Christensen, PhD, Epidemiologist	
(12:35-1:05)	
PHAB Strategic Dialogue Session (reoccurring) 25 minutes – All PHAB Members	
(1:05-1:30)	
Adjourn	