

Public Health Advisory Board (PHAB)

AGENDA

March 5, 2024 12:00 – 1:30pm

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/88305338136?pwd=4FrFENb1TICtabOCsAHQc5bhoGKPSy.1

Facilitator	Rob Ross, MD, PHAB Chair
Staff Coordinator	Tom Kuhn, PHAB Coordinator
Scribe	Aimee Burroughs
Next Meeting	April 2, 2024

	Notes
Gathering	
5 minutes	
(12:00-12:05)	
Introductions	
5 minutes – Rob Ross	
(12:05-12:10)	
Approval of January Minutes	
5 minutes	
(12:10-12:15)	
Announcements and Updates	
10 minutes	
 Any group announcements or updates? 	
 Membership update (Peter Boehm) – Tom Kuhn 	
Legislative updates – Tom Kuhn	
(12:15-12:25)	
Environmental Health Fees Follow-Up	
20 minutes – Tom Kuhn	
(12:25- 12:45)	
Shared Future Coalition and Drug Free Communities (DFC)	
20 Minutes – Lauren Wood	
(12:45-1:05)	
PHAB Strategic Dialogue Session (reoccurring)	
25 minutes – All PHAB Members	
(1:05-1:30)	
Adjourn	

"To promote and protect the health and safety of our community." Updated 3/5/24