

## Public Health Advisory Board (PHAB)

## AGENDA

August 6, 2024

12:00 – 1:30pm

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/88305338136?pwd=4FrFENb1TICtabOCsAHQc5bhoGKPSy.1

Facilitator	Rob Ross, MD, PHAB Chair
Staff Coordinator	Tom Kuhn, PHAB Coordinator
Scribe	Aimee Burroughs
Next Meeting	September 3, 2024 – Stan Owen Room, 2577 NE Courtney Dr.

Topic and Lead	Notes
Gathering	
5 minutes	
(12:00-12:05)	
Introductions	
5 minutes – Rob	
(12:05-12:10)	
Approval of the May Minutes	
5 minutes	
(12:10-12:15)	
Announcements and Updates	
15 minutes	
Any Public Comment?	
Tom's new role - Tom	
<ul> <li>PHAB Survey – Tom &amp; Colleen</li> </ul>	
<ul> <li>Membership Recruitment update - Tom</li> </ul>	
<ul> <li>Health Hero Awards update - Tom</li> </ul>	
(12:15-12:30)	
Climate & Health	
30 Minutes – Sarah Worthington, Climate & Health Coordinator	
(12:30-1:00)	
PHAB Strategic Dialogue Session (reoccurring)	
25 minutes – All PHAB Members	
(1:00-1:25)	
Adjourn	

"To promote and protect the health and safety of our community." Updated 8/6/24