

## Public Health Advisory Board (PHAB)

## **AGENDA**

May 7, 2024 12:00 – 1:30pm Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/88305338136?pwd=4FrFENb1TlCtabOCsAHQc5bhoGKPSy.1

Facilitator	Rob Ross, MD, PHAB Chair
Staff Coordinator	Tom Kuhn, PHAB Coordinator
Scribe	Aimee Burroughs
Next Meeting	June 4, 2024 – at Pioneer Park

Topic and Lead	Notes
Gathering	
5 minutes	
(12:00	D-12:05)
Introductions	
5 minutes – Rob	
(12:0	5-12:10)
Approval of the April Minutes	
5 minutes	
(12:10	)-12:15)
Announcements and Updates	
15 minutes	
<ul><li>Any Public Comment?</li></ul>	
<ul><li>Any group announcements or updates?</li></ul>	
OHA Director Sejal Hathi, MD, visit update – Heather Kaisne	er
Health Hero Awards update - Tom	
(12:1	5-12:30)
<b>OHA's Community Based Organization Equity Grants and F</b>	Public
Health	
30 Minutes – Shana Falb	
	30-1:00)
PHAB Strategic Dialogue Session (reoccurring)	
25 minutes – All PHAB Members	_
(1:0	00-1:25)
Adjourn	