

Public Health Advisory Board (PHAB)

AGENDA

May 6, 2025 12:00 – 1:30pm Zoom

https://us06web.zoom.us/j/89364468774?pwd=oD1H7x8FAtyaru87YvcIXVZewb gDnQ.1

Facilitator	Rob Ross, MD, PHAB Chair
Staff Coordinator	Tom Kuhn, PHAB Coordinator
Scribe	Aimee Burroughs
Next Meeting	June 3, 2025, at Ponderosa Park (Health Heroes Award)

Topic and Lead		Notes
Gathering (Begin Livestreaming)		
5 minutes		
· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·	2:00-12:05)	
Introductions		
5 minutes – Rob		
	2:05-12:10)	
Approval of the April Minutes		
5 minutes - Rob		
	2:10-12:15)	
Announcements and Updates 15 minutes		
Any Public Comment?		
PHAB Member Announcements and Updates?		
PHAB Member Recruitment - Tom		
 Health Heroes Award update – Tom Legislative update - Tom 		
 Public Health Director update – Heather Kaisner 		
•	2:15-12:30)	
Wildfire/Smoke Readiness Work		
30 Minutes – Sarah Worthington, MPH, RD, Regional Climate a Coordinator	and Health	
(12:30-1:00)	
PHAB Strategic Dialogue Session (reoccurring)		
20 minutes – All PHAB Members		
	(1:00-1:20)	
Adjourn		

"To promote and protect the health and safety of our community." Updated 5/2/25